Desteklenen Projeler
-
2021 - 2022 Kenevir Bitkisinin Varroa Paraziti Üzerine Etkisi Ve Kenevir Propolisi Karakterizasyonu
-
2018 - 2019 TUNCELİ BALLARININ MELLİSSOPALİNOOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
-
2018 - 2019 AYDER/RİZE BALLARININ COĞRAFİ İŞARETLENMESİ
-
2018 - 2019 Polen ve Arı Ekmeğinin Melissopalinolojik Kimyasal ve Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi
-
2016 - 2019 Bal Analizinde Yeni Nesil DNA Analizi Metodunun Kullanımı ve Validasyonu
-
2017 - 2018 GÖKNAR, LADİN, MEŞE VE SEDİR SALGI BALLARININ ORİJİNİ VE KARAKTERİZASYONU
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Ipek A., Sorkun K., Ülgentürk S., Salih B., Özkırım A., Demirci F., et al.
-
2016 - 2017 Arı Ürünlerinden Polen ve Propolisin Total Fenolik Miktarının Saptanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GENÇAY ÇELEMLİ Ö. (Yürütücü), SORKUN K., ÖZKÖK A., ÖZENİRLER Ç., MAYDA N.
-
2016 - 2017 Bal Arıları Tarafından Toplanan Haşhaş Papaver somniferum L Polenlerinin Morfolojisi ve Bal Arılarının Haşhaş Çiçeklerine Eğilimi
-
2016 - 2016 APIS MELLIFERA L TARAFINDAN TOPLANAN ARI POLENLERİNDE DİOKSİN ANALİZİ
-
2015 - 2016 Balda DNA İzolasyonu ile Bitkisel Orijin Belirleme