Atıf İçin Kopyala
PİŞKİN T. M., DAYMAZ D., ÖĞÜTÇÜ N., ASLAN D.
Pişkin TM Daymaz D Öğütçü N Aslan D Gıda Alanında Çalışanlara Yönelik Genel Sağlık ve Hijyen Yaklaşımlar Kitabında Yayına hazırlayan Hacettepe Üniversitesi Yayınları Mart 2015 pp 42 46, , Editör, Hacettepe Üniversitesi Yayınları, Ankara, ss.42-46, 2015
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2015
-
Yayınevi:
Hacettepe Üniversitesi Yayınları
-
Basıldığı Şehir:
Ankara
-
Sayfa Sayıları:
ss.42-46
-
Editörler:
, Editör
-
Hacettepe Üniversitesi Adresli:
Evet