Gıda Güvenliği Kavramı ve Uluslararası Yaklaşımlar.


PİŞKİN T. M., DAYMAZ D., ÖĞÜTÇÜ N., ASLAN D.

Pişkin TM Daymaz D Öğütçü N Aslan D Gıda Alanında Çalışanlara Yönelik Genel Sağlık ve Hijyen Yaklaşımlar Kitabında Yayına hazırlayan Hacettepe Üniversitesi Yayınları Mart 2015 pp 42 46, , Editör, Hacettepe Üniversitesi Yayınları, Ankara, ss.42-46, 2015

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2015
  • Yayınevi: Hacettepe Üniversitesi Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.42-46
  • Editörler: , Editör
  • Hacettepe Üniversitesi Adresli: Evet