Atıf İçin Kopyala
Koklamaz E., Palazoǧlu T. K., KOCADAĞLI T., GÖKMEN V.
Journal of the Science of Food and Agriculture, cilt.94, sa.10, ss.2002-2008, 2014 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
94
Sayı:
10
-
Basım Tarihi:
2014
-
Doi Numarası:
10.1002/jsfa.6516
-
Dergi Adı:
Journal of the Science of Food and Agriculture
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.2002-2008
-
Anahtar Kelimeler:
potato chips, frying, radio-frequency drying, acrylamide, oil content, quality, FRENCH FRIES, OIL UPTAKE, IMAGE-ANALYSIS, TEXTURE, COLOR, REDUCTION, PRODUCTS, COOKIES, SLICES, FOODS
-
Hacettepe Üniversitesi Adresli:
Evet