Effect of Radio Frequency Postdrying of Partially Baked Cookies on Acrylamide Content, Texture, and Color of the Final Product
Atıf İçin Kopyala
Koray Palazoǧlu T., Coşkun Y., Kocadaǧli T., GÖKMEN V.
Journal of Food Science, cilt.77, sa.5, 2012 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
77
Sayı:
5
-
Basım Tarihi:
2012
-
Doi Numarası:
10.1111/j.1750-3841.2012.02664.x
-
Dergi Adı:
Journal of Food Science
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Anahtar Kelimeler:
acrylamide, baking, color, cookies, postdrying, radio frequency, texture, CEREAL
-
Hacettepe Üniversitesi Adresli:
Evet