Atıf İçin Kopyala
Žilić S., KOCADAĞLI T., Vančetović J., GÖKMEN V.
LWT - Food Science and Technology, cilt.65, ss.597-603, 2016 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
65
-
Basım Tarihi:
2016
-
Doi Numarası:
10.1016/j.lwt.2015.08.057
-
Dergi Adı:
LWT - Food Science and Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.597-603
-
Anahtar Kelimeler:
Corn cookies, Baking conditions, Dough formulations, Phenolic compounds stability, Antioxidant capacity, ZEA-MAYS L., PIGMENTS, CAROTENOIDS, EXTRACT, BIOSYNTHESIS, BETALAINS
-
Hacettepe Üniversitesi Adresli:
Evet