Erişkin Hastanelerinde Menü Planlama


YILDIRAN H., KANER TOHTAK G., ASİL E., KÖSELER BEYAZ E., AYYILDIZ F., ÖZTÜRK E. E., ...Daha Fazla

Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi, Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editör, T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, Ankara, ss.241-262, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.241-262
  • Editörler: Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editör
  • Hacettepe Üniversitesi Adresli: Evet