Atheroprotective effect of dietary walnut intake in ApoE-deficient mice: Involvement of lipids and coagulation factors


Creative Commons License

Nergiz-Unal R., Kuijpers M. J. E., de Witt S. M., Heeneman S., Feijge M. A. H., Caraballo S. C. G., ...Daha Fazla

THROMBOSIS RESEARCH, cilt.131, sa.5, ss.411-417, 2013 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 131 Sayı: 5
  • Basım Tarihi: 2013
  • Doi Numarası: 10.1016/j.thromres.2013.01.003
  • Dergi Adı: THROMBOSIS RESEARCH
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.411-417
  • Hacettepe Üniversitesi Adresli: Evet

Özet

Introduction: Consumption of n-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA) and antioxidant polyphenols is considered to decline the risk of cardiovascular disease.