Prof.Dr. VURAL GÖKMEN


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Bilimleri A.B.D.


Araştırma Alanları: Beslenme ve Dietetik, Kimyasal Reaksiyon Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Analitik Kimya, Mühendislik ve Teknoloji


Yayınlardaki İsimler: VURAL GOEKMEN

E-posta: vgokmen@hacettepe.edu.tr
İş Telefonu: +90 312 297 7108
Fax Telefonu: +90 312 299 2123
Web: https://foqus.hacettepe.edu.tr/index.php/vural-gokmen/
Ofis: Gıda Mühendisliği Bölümü
Posta Adresi: Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Beytepe Kampüsü Ankara

Metrikler

Yayın

359

Atıf (WoS)

9328

H-İndeks (WoS)

54

Atıf (Scopus)

11957

H-İndeks (Scopus)

60

Proje

73

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

30

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Vural Gökmen graduated as a food engineer in 1990 and received his Ph.D. degree in 1998. He is currently working as a professor at Hacettepe University, Department of Food Engineering. He established the Food Quality and Safety Research Group known as FoQuS within Hacettepe University in 2004, the Food Research Center in 2010, and the Turkish National Food Technology Platform in 2011 with the support of TÜBİTAK. 

As one of the leading scientists in the field of food, Vural Gökmen has made significant contributions to the understanding of the effects of the process on food quality and safety at the international level. He has carried out numerous research projects on different aspects of food science and engineering, given lectures and conferences, and collaborated with the world's leading research groups. 

Vural Gökmen has published more than 280 research articles and over 20 books and book chapters based on original research results. It is the most internationally cited researcher of our country in the field of food. He is an editor at Food Chemistry, one of the journals with the highest impact factor in the field. 

Due to his contributions to science, he was awarded the Distinguished Young Scientist Award by the Turkish Academy of Sciences in 2004, the Science Award by the Scientific and Technological Research Council of Turkey in 2022.

Eğitim Bilgileri

1993 - 1998

1993 - 1998

Doktora

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

1990 - 1993

1990 - 1993

Yüksek Lisans

Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

1985 - 1990

1985 - 1990

Lisans

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

1998

1998

Doktora

Domateslerde 2,4-D, 4-CPA ve BNOA çoklu kalıntı tayini ve kalıntı miktarı ile morfolojik bozukluklar arasındaki ilişkinin belirlenmesi üzerine araştırmalar

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

1993

1993

Yüksek Lisans

Domateslerde kromatografik yöntemle 2,4-D tayini üzerinde araştırmalar

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Araştırma Alanları

Beslenme ve Dietetik

Kimyasal Reaksiyon Mühendisliği

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Gıda Teknolojisi

Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Analitik Kimya

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2007 - Devam Ediyor

2007 - Devam Ediyor

Prof.Dr.

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2002 - 2007

2002 - 2007

Doç.Dr.

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

1998 - 2002

1998 - 2002

Yrd.Doç.Dr.

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

1990 - 1998

1990 - 1998

Araştırma Görevlisi

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler

2020 - 2023

2020 - 2023

Rektör Yardımcısı

Hacettepe Üniversitesi

2016 - 2016

2016 - 2016

Rektör Yardımcısı

Hacettepe Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim

2014 - 2014

2014 - 2014

Ziyaretçi Profesör

Wageningen Üniversitesi, Hollanda

2012 - 2012

2012 - 2012

Ziyaretçi Profesör

University of Naples ‘Federico II’, Naples, Italy

2008 - 2008

2008 - 2008

Ziyaretçi Profesör

University of Naples ‘Federico II’, Naples, Italy

2006 - 2006

2006 - 2006

Ziyaretçi Araştırmacı

Instituto del Frio, CSIC, Madtid, İspanya

1996 - 1996

1996 - 1996

Ziyaretçi Araştırmacı

ATO-DLO, Wageningen, Hollanda

Yönetilen Tezler

2023

2023

Yüksek Lisans

Investigation of sugar reduction in biscuits based on sensory analysis

Gökmen V., Taş N. (Eş Danışman)

N.ERDEM(Öğrenci)

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2023

2023

Acrylamide in Thermally Processed Potato Products

GÖKMEN V.

Potato Research , cilt.66, sa.4, ss.1315-1329, 2023 (SCI-Expanded) identifier

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2022

2022

Health-Promoting Compounds in Turkish Hazelnut Varieties

TAŞ N., YILMAZ C., GÖKMEN V.

14th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 02 Ekim 2022

2019

2019

Güncel Eğilimler Işığında Gıda ve Beslenme İletişiminde Medyanın Rolü Üzerine Düşünceler

GÖKMEN V.

TÜBA I. Gıda ve Sağlıklı Beslenme Sempozyumu, Türkiye, 26 - 17 Nisan 2019

2019

2019

Neuroactive compounds in fermented foods

YILMAZ C., GÖKMEN V.

EuroFoodChem XX Conference, 17 - 19 Haziran 2019

2017

2017

Formation of Acrylamide in Thermally Processed Foods and Its Reactions during in Vitro Digestion

Hamzahoglu A., Gokmen V.

Symposium on Food-Borne Toxicants: Formation, Analysis & Toxicology / 254th American-Chemical-Society National Meeting and Exposition, Washington, Kiribati, 20 Ağustos 2017 - 24 Ağustos 2018, cilt.1306, ss.45-66 identifier

2018

2018

Obezite ile mücadelede neredeyiz? Gıda sanayinin mücadeledeki yeri

GÖKMEN V.

9. Obezite Kongresi, Türkiye, 22 - 25 Kasım 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

Occurrence of neuroactive compounds in tea and cocoa

GÖKMEN V., YILMAZ C.

First International Congress on Cocoa Coffee and Tea Asia 2018, 17 - 20 Ekim 2018

2018

2018

Reactions of thermally induced neo-formed compounds in food during digestion

GÖKMEN V.

XII Italian Food Chemistry Congress, 24 - 27 Eylül 2018

2018

2018

Past, Present and Future of Food Processing: Evaluations in the Light of Changing Conditions

GÖKMEN V.

1stInternational Food and Medicine Congress, 24 - 27 Mayıs 2018

2017

2017

Radio Frequency and Vacuum Post-Baking Technologies to Mitigate Acrylamide Formation

KOCADAĞLI T., ATAÇ MOGOL B., GÖKMEN V.

Acrylamide-Regulatory and Industry Update, Birleşik Krallık, 16 Ekim 2017

2017

2017

Interactions of coffee melanoidins with hydroxycinnamic/ hydroxybenzoic acids

ÇELİK E. E., Rubio J., Andersen M., GÖKMEN V.

4th International Congress on Cocoa Coffee and Tea, 25 - 28 Haziran 2017

2017

2017

Tryptophan derivatives in kynurenine pathway in cocoa and coffee: Effect of roasting and alkalization

YILMAZ C., GÖKMEN V.

4th International Congress on Cocoa Coffee and Tea, İtalya, 25 - 28 Haziran 2017

2017

2017

Bound antioxidant compounds and their digestion behaviour

DOĞAN CÖMERT E., GÖKMEN V.

5th International Conference on Food Digestion, Fransa, 4 - 06 Haziran 2017

2017

2017

Acrylamide risk assessment toolbox

GÖKMEN V.

International Conference “FOOD SAFETY AND RISK ANALYSIS”, Rusya, 18 - 19 Mayıs 2017

2016

2016

Acrylamide Formation in foods and reactions during digestion

GÖKMEN V.

13th Congress of Nutrition, Belgrade, Sırbistan, 26 - 28 Ekim 2016

2016

2016

Machine Vision Tool to Monitor Food Quality and Safety During Processing

GÖKMEN V.

3rd International Congress on Biosensors, Ankara, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016

2012

2012

Acrylamide Formation in Foods: Role of Composition and Processing

GÖKMEN V.

6th Central European Congress on Food (CEFood), Novi-Sad, Sırbistan Ve Karadağ, 01 Ocak 2012, ss.67-80 identifier

2015

2015

Machine vision Tool to monitor food quality and safety during processing

GÖKMEN V.

EuroFoodChem XVIII, İspanya, 13 - 16 Ekim 2015

2015

2015

Multiresponse kinetic modelling of Maillard reaction and caramelisation in hazelnuts during roasting

TAŞ N., GÖKMEN V.

12th International Symposium on the Maillard Reaction, Japonya, 1 - 04 Eylül 2015

2015

2015

Effect of in vitro gastrointestinal digestion on dicarbonyl compounds in biscuits

HAMZALIOĞLU B. A., GÖKMEN V.

12th International Symposium on the Maillard Reaction, Japonya, 1 - 04 Eylül 2015

2015

2015

A kinetic approach to evaluate inhibition of protein glycation during heating

AKILLIOĞLU H. G., GÖKMEN V.

12th International Symposium on the Maillard Reaction, Japonya, 1 - 04 Eylül 2015

2015

2015

Acrylamide and HMF formations in chitosan containing model systems during heating

ATAÇ MOGOL B., GÖKMEN V.

12th International Symposium on the Maillard Reaction, Japonya, 1 - 04 Eylül 2015

2015

2015

Effect of Alkalization on Maillard Reaction Process During Cocoa Roasting

TAŞ N., GÖKMEN V.

Third International Congress on Cocoa Coffee and Tea 2015, 22 - 24 Haziran 2015

2015

2015

Improvement of the Gel Structure of Set Yoghurts by Adding Green Coffee Powder

DÖNMEZ Ö., GÖKMEN V.

3rd International Congress on Cocoa Coffee and Tea, Portekiz, 22 - 24 Haziran 2015

2015

2015

Effect of Alkalization on Maillard Reaction Products During Cocoa Roasting

TAŞ N., GÖKMEN V.

3rd International Congress on Cocoa Coffee and Tea, Portekiz, 22 - 24 Haziran 2015

2015

2015

Treatment with Soluble Phenolic Antioxidants Significantly Improves Antioxidant Capacity of Insoluble Wheat Bran

DOĞAN E., GÖKMEN V.

3rd International Congress on Cocoa Coffee and Tea, Portekiz, 22 - 24 Haziran 2015

2015

2015

Changes in antioxidant activity of coffee during roasting and of volume fractions of espresso brew

KOCADAĞLI T., GÖKMEN V.

Third International Congress on Cocoa Coffee and Tea, 22 - 25 Haziran 2015

2015

2015

Effect of microencapsulation on the reactivity of ascorbic acid sodium chloride and vanillin during heating

ÖZDEMİR K. S., GÖKMEN V.

The 9th European PhD Workshop on Food Engineering and Technology, Uzwill, İsviçre, 24 - 25 Mart 2015

2015

2015

Antiglycation activity of tannic acid in ovalbumin glucose model system

AKILLIOĞLU H. G., GÖKMEN V.

249th ACS National Meeting, Amerika Birleşik Devletleri, 22 - 26 Mart 2015

2015

2015

Study of the synergy between soluble and dietary fiber bound antioxidants

ÇELİK E. E., GÖKMEN V., LEIF S.

249th ACS National Meeting, Amerika Birleşik Devletleri, 22 - 26 Mart 2015

2015

2015

Fate of acrylamide during in vitro multistep enzymatic digestion of thermally processed foods

HAMZALIOĞLU B. A., GÖKMEN V.

4th International Conference on Food Digestion, İtalya, 17 - 19 Mart 2015

2014

2014

Bioactive compounds in skins of different hazelnut varieties

TAŞ N., GÖKMEN V.

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 Ekim 2014

2012

2012

High resolution mass spectrometry analysis of reaction products and intermediates formed in carbonyl-asparagine model system during heating

ATAÇ MOGOL B., TAŞ N., KOCADAĞLI T., GÖKMEN V.

11th International Symposium on the Maillard Reaction “Centenary of the Maillard Reaction Discovery (1912-2012)”, 16 - 20 Eylül 2012

2012

2012

In depth study of acrylamide formation in coffee during roasting

KOCADAĞLI T., TAŞ N., HAMZALIOĞLU B. A., GÖKMEN V.

11th International Symposium on the Maillard Reaction “Centenary of the Maillard Reaction Discovery (1912-2012), 16 - 20 Eylül 2012

2011

2011

Regeneration of frying oils by using adsorbent resins

TAŞ N., ATAÇ MOGOL B., GÖKMEN V.

ICEF 2011 International Congress on Engineering and Food, 22 - 26 Mayıs 2011

2012

2012

High resolution mass spectrometry analysis of the Maillard reaction products formed in 2,4-decadienal-amino acid model systems during heating.

TAŞ N., GÖKMEN V.

11th International Symposium on the Maillard Reaction “Centenary of the Maillard Reaction Discovery (1912-2012)”, 16 - 20 Eylül 2012

2010

2010

HMF formation in dried apricots

TAŞ N., ATAÇ MOGOL B., DURMAZ G., GÖKMEN V.

5th Central Eurpean Congress on Food, 19 - 22 Mayıs 2010

2005

2005

Correlation between surface color and acrylamide in potato chips Machine vision based approach as a rapid detection too

Şenyuva H., GÖKMEN V., DÜLEK B., ÇETİN A. E.

COST Action 927 – Thermally processed Foods: Possible Health Implications, III. Workshop, Hamburg, Almanya, 23 - 24 Eylül 2005

Kitap & Kitap Bölümleri

2023

2023

Chapter 16. Multiresponse kinetic modeling of acrylamide formation in foods

Taş N., Gökmen V.

Acrylamide in Food, Vural Gökmen,Burçe Ataç Mogol, Editör, Academic Press , London, ss.331-350, 2023

2019

2019

Formation of acrylamide in thermally processed foods and its reactions during in vitro digestion

HAMZALIOĞLU B. A., GÖKMEN V.

Food-Borne Toxicants: Formation, Analysis, and Toxicology, Michael Granvogl, Shaun MacMahon, Editör, American Chemical Society, ss.45-66, 2019

2016

2016

Adding Calcium to Foods and Effect on Acrylamide

Taş N., Hamzalıoğlu B. A., Kocadağlı T., Gökmen V.

Calcium: Chemistry, Analysis, Function and Effects , Victor R Preedy, Editör, Royal Society of Chemistry , Cambridge, ss.274-290, 2016

2015

2015

Chlorophyll

Yılmaz C., Gökmen V.

The Encyclopedia of Food and Health , Benjamin Caballero,Paul M. Finglas,Fidel Toldra, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Oxford, ss.37-41, 2015

2015

2015

Metabolism of Acrylamide in Humans and Biomarkers of Exposure to Acrylamide

KOCADAĞLI T., GÖKMEN V.

Acrylamide in Food Analysis Content and Potential Health Effects, Vural Gökmen, Editör, Elsevier Inc., ss.109-128, 2015

2014

2014

Gıdalarda Isıl İşlemler Sırasında Oluşan Zararlı Bileşikler

Kocadağlı T., Taş N., Hamzalıoğlu B. A., Gökmen V.

Gıda Kimyası, İlbilge Saldamlı, Editör, Hacettepe Üniversitesi Yayınları, Ankara, ss.479-520, 2014

2013

2013

Phytochemicals and health benefits of dried apricots

TAŞ N., ATAÇ MOGOL B., GÖKMEN V.

Dried Fruits Phytochemicals and Health Effects, Cesarettin Alasalvar, Fereidoon Shahidi, Editör, Wiley-Blackwell, Newfoundland, ss.226-239, 2013

Ansiklopedide Bölümler

Desteklenen Projeler

2017 - 2021

2017 - 2021

Yüksek Antioksidan Kapasiteli Tahıl Kökenli Besinsel Liflerin Tasarımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü), DOĞAN CÖMERT E.

2018 - 2018

2018 - 2018

Marulun pHya bağlı antioksidan özelliği ve eklenen fenolik antioksidanların sinerjisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2017 - 2018

2017 - 2018

Akrilamid ve Hidroksimetil Furfural İçeriği Azaltılmış Çözünebilir Kahve ve Üretim Yöntemi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2016 - 2018

2016 - 2018

Akrilamid içermeyen fırınlanmış unlu mamül ve üretim yöntemiAvrupa patent başvurusu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

Devam Ediyor

Devam Ediyor

Akrilamid azaltma stratejileri FoodDrinkEurope aracı hakkında kritik değerlendirme

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2016 - 2017

2016 - 2017

Akrilamid İçermeyen Fırınlanmış Unlu Mamül ve Üretim Yöntemi-Amerika patent başvurusu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2016 - 2017

2016 - 2017

13.Beslenme Kongresi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü), DOĞAN CÖMERT E., AKILLIOĞLU H. G.

2015 - 2017

2015 - 2017

Akrilamid İçermeyen, Fırınlanmış Unlu Mamül ve Üretim Yöntemi (Uluslarası Patent Başvurusu)

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2014 - 2017

2014 - 2017

AKRİLAMİD İÇERMEYEN, FIRINLANMIŞ UNLU MAMUL VE ÜRETİM YÖNTEMİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2012 - 2016

2012 - 2016

FUSIONS - Food Use for Social Innovation by Optimising waste prevention Strategies Sürdürülebilir Kalkınma

7. Çerçeve Programı Projesi

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2015 - 2015

2015 - 2015

Avrupa Gıda Kimyası Kongresi-18

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

AKILLIOĞLU H. G. (Yürütücü), GÖKMEN V.

2015 - 2015

2015 - 2015

Fındık zarı tozu: Yeni kahverengi fonksiyonel bileşen

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

YILMAZ C. (Yürütücü), GÖKMEN V.

2015 - 2015

2015 - 2015

Model Hamurların Kızartılması Sırasında Yağda 5-Hidroksimetilfurfural Birikimi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

TAŞ N. (Yürütücü), GÖKMEN V.

2015 - 2015

2015 - 2015

Yapay Görme: Gıda Kalitesi ve Güvenliğinin İzlenmesi için bir Araç

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2015 - 2015

2015 - 2015

12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

HAMZALIOĞLU B. A. (Yürütücü), GÖKMEN V.

2015 - 2015

2015 - 2015

12. Uluslararası Maillard Reaksiyonu Sempozyumu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2015 - 2015

2015 - 2015

Termal Proses Edilmiş Gıdalarda In Vitro Enzimatik Sindirim Sırasında Akrilamid Yıkımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2011 - 2014

2011 - 2014

Ulusal Gıda Teknoloji Platformu

TÜBİTAK Projesi

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2011 - 2014

2011 - 2014

Ulusal Gıda Teknoloji Platformu

TÜBİTAK Projesi

Gökmen V. (Yürütücü)

2011 - 2013

2011 - 2013

Tahıl Stabilizasyonu

Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2011 - 2012

2011 - 2012

Fonksiyonel Nar Ürünleri Geliştirilmesi

Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2010 - 2011

2010 - 2011

Susamlarda Acılık Nedenlerinin Belirlenmesi ve Acılığın Giderilmesi

Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje

GÖKMEN V. (Yürütücü)

2010 - 2011

2010 - 2011

Susam örneklerinde acılık etmenlerinin giderilmesi

Kobi

GÖKMEN V. (Yürütücü)

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

FOOD CHEMISTRY

Editör

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES

Editör

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Journal Of Food Composition And Analysis

Editörler Kurulu Üyesi

2015 - 2021

2015 - 2021

FOOD RESEARCH INTERNATIONAL

Editör

Ödüller

Aralık 2022

Aralık 2022

TÜBİTAK Bilim Ödülü

Tübitak

Eylül 2018

Eylül 2018

Third Best Scientific Research Paper Award

Pınar Enstitüsü

Temmuz 2018

Temmuz 2018

PROJE PERFORMANS ÖDÜLÜ

Tübitak

Temmuz 2017

Temmuz 2017

PATENT ALTIN MADALYA

Isıf’17

Temmuz 2017

Temmuz 2017

PATENT BRONZ MADALYA

Isıf’17

Haziran 2015

Haziran 2015

Best Poster Award

3Rd International Congress On Cocoa Coffee And Tea

Mayıs 2013

Mayıs 2013

National Food Technology Platform-Special Award

National Technology Platform

Temmuz 2011

Temmuz 2011

BAŞARI HİKAYESİ

Tübitak

Aralık 2010

Aralık 2010

Second Best Poster Award

2Nd Food Safety Congress

Haziran 2009

Haziran 2009

BİLİM ÖDÜLÜ

Hacettepe Üniversitesi

Haziran 2009

Haziran 2009

EN İYİ PROJE ÖDÜLÜ

Hacettepe Teknokent

Temmuz 2007

Temmuz 2007

TEŞVİK ÖDÜLÜ

Tübitak

Haziran 2004

Haziran 2004

TÜBA GEBİP

Tüba

Temmuz 2001

Temmuz 2001

TEŞVİK ÖDÜLÜ

Hacettepe Üniversitesi

Temmuz 2000

Temmuz 2000

SHAPING THE FUTURE

Expo 2000



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 9328

h-indeksi (WOS): 54

Bilimsel Araştırma / Çalışma Grubu Üyelikleri

2004 - Devam Ediyor

2004 - Devam Ediyor

Food Quality And Safety (Foqus) Research Group

foqus.hacettepe.edu.tr

Hacettepe Üniversitesi, Turkey