Arş.Gör. HAVVA TÜMAY TEMİZ
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Assessment of laser induced breakdown spectroscopy as a tool for analysis of butter adulteration
TEMİZ H. T.
,
Sezer B.
,
BERKKAN A.
,
TAMER U.
,
BOYACI İ. H.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
, cilt.67, ss.48-54, 2018 (SCI-Expanded)
Synchronous fluorescence spectroscopy for determination of tahini adulteration
TEMİZ H. T.
,
TAMER U.
,
BERKKAN A.
,
BOYACI İ. H.
TALANTA
, cilt.167, ss.557-562, 2017 (SCI-Expanded)
Use of Raman spectroscopy for determining erucic acid content in canola oil
Velioglu S. D.
,
TEMİZ H. T.
,
Ercioglu E.
,
Velioglu H. M.
,
TOPCU A.
,
BOYACI İ. H.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.221, ss.87-90, 2017 (SCI-Expanded)
Raman Spectroscopic Barcode Use for Differentiation of Vegetable Oils and Determination of Their Major Fatty Acid Composition
Velioglu S. D.
,
Ercioglu E.
,
TEMİZ H. T.
,
Velioglu H. M.
,
TOPCU A.
,
BOYACI İ. H.
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY
, cilt.93, sa.5, ss.627-635, 2016 (SCI-Expanded)
Evaluating Raman spectroscopic data by using principal component analysis to determine the freshness of fish samples
TEMİZ H. T.
,
VELİOĞLU H. M.
,
Boyaci I.
ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY
, cilt.251, 2016 (SCI-Expanded)
Synthesis, characterization and in vitro antimicrobial activity of a new blue fluorescent Cu(II) metal complex of bis-1,8-naphthalimide
Yordanova S.
,
TEMİZ H. T.
,
BOYACI İ. H.
,
Stoyanov S.
,
Vasileva-Tonkova E.
,
Asiri A.
, et al.
JOURNAL OF MOLECULAR STRUCTURE
, cilt.1101, ss.50-56, 2015 (SCI-Expanded)
Differentiation of fresh and frozen-thawed fish samples using Raman spectroscopy coupled with chemometric analysis
VELİOĞLU H. M.
,
TEMİZ H. T.
,
BOYACI İ. H.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.172, ss.283-290, 2015 (SCI-Expanded)
Dispersive and FT-Raman spectroscopic methods in food analysis
BOYACI İ. H.
,
TEMİZ H. T.
,
Genis H. E.
,
SOYKUT E. A.
,
Yazgan N. N.
,
GÜVEN B.
, et al.
RSC ADVANCES
, cilt.5, sa.70, ss.56606-56624, 2015 (SCI-Expanded)
A novel method for discrimination of beef and horsemeat using Raman spectroscopy
BOYACI İ. H.
,
TEMİZ H. T.
,
UYSAL R. S.
,
Velioglu H. M.
,
YADEGARI R. J.
,
RISHKAN M. M.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.148, ss.37-41, 2014 (SCI-Expanded)
Surface enhanced Raman spectroscopy as a new spectral technique for quantitative detection of metal ions
TEMİZ H. T.
,
BOYACI İ. H.
,
Grabchev I.
,
TAMER U.
SPECTROCHIMICA ACTA PART A-MOLECULAR AND BIOMOLECULAR SPECTROSCOPY
, cilt.116, ss.339-347, 2013 (SCI-Expanded)
Gold-Coated Iron Composite Nanospheres Targeted the Detection of Escherichia coli
TAMER U.
,
ÇETİN D.
,
SULUDERE Z.
,
BOYACI İ. H.
,
TEMİZ H. T.
,
Yegenoglu H.
, et al.
INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES
, cilt.14, sa.3, ss.6223-6240, 2013 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Discrimination of beef and horsemeat by taking the advantage of Raman spectroscopy
BOYACI İ. H.
,
TEMİZ H. T.
,
Uysal R. S.
,
VELİOĞLU H. M.
,
TAMER U.
,
Yadegari R. J.
, et al.
248th National Meeting of the American-Chemical-Society (ACS), San-Francisco, Kostarika, 10 - 14 Ağustos 2014, cilt.248
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
12
Atıf (WoS)
320
H-İndeks (WoS)
9
Atıf (Scopus)
195
H-İndeks (Scopus)
4
Açık Erişim
1