Hacettepe Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Demleme Koşullarının ve Dekafeinizasyonu...
Demleme Koşullarının ve Dekafeinizasyonun Siyah ve Yeşil Çaylarda Serbest Amino Asit Profili Üzerine Etkisi
KOCADAĞLI T.
(Yürütücü),
GÖKMEN V.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2015 - 2015
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Diğer
Başlama Tarihi:
Ağustos 2015
Bitiş Tarihi:
Aralık 2015