D. KELGÖKMEN Et Al. , "Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2019
KELGÖKMEN, D. Et Al. 2019. Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi. 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Turkey).
KELGÖKMEN, D., BULAT, T., YAZĞAN, N. N., TOPCU, A., BOYACI, İ. H., ÖZER, H. B., ... YAZIHAN, N.(2019). Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi . 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey
KELGÖKMEN, Dilek Et Al. "Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 2019
KELGÖKMEN, Dilek Et Al. "Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2019
KELGÖKMEN, D. Et Al. (2019) . "Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Dilek KELGÖKMEN Et Al. }, title={Isıl Işlemin Sütlerde Protein Yapısı Üzerine Etkilerinin Vibrasyonel Olarak İncelenmesi}, congress name={2. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2019}}