H. Oğur Et Al. , "Romatoid Artritli Hastalarda Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.1, pp.63-72, 2020
Oğur, H. Et Al. 2020. Romatoid Artritli Hastalarda Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.1 , 63-72.
Oğur, H., GÜNAYDIN, R., & RAKICIOĞLU, N., (2020). Romatoid Artritli Hastalarda Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.1, 63-72.
Oğur, Hülya, REZZAN GÜNAYDIN, And NESLİŞAH RAKICIOĞLU. "Romatoid Artritli Hastalarda Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.1, 63-72, 2020
Oğur, Hülya Et Al. "Romatoid Artritli Hastalarda Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.1, pp.63-72, 2020
Oğur, H. GÜNAYDIN, R. And RAKICIOĞLU, N. (2020) . "Romatoid Artritli Hastalarda Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.1, pp.63-72.
@article{article, author={Hülya Oğur Et Al. }, title={Romatoid Artritli Hastalarda Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2020, pages={63-72} }