S. AKALIN Et Al. , "Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, pp.15-23, 2020
AKALIN, S. Et Al. 2020. Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2 , 15-23.
AKALIN, S., İNAN, E., GÜLEÇ, A., & AYAZ, A., (2020). Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, 15-23.
AKALIN, SERAY Et Al. "Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, 15-23, 2020
AKALIN, SERAY Et Al. "Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, pp.15-23, 2020
AKALIN, S. Et Al. (2020) . "Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, pp.15-23.
@article{article, author={SERAY AKALIN Et Al. }, title={Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2020, pages={15-23} }