F. N. Başoğlu Et Al. , "Saf ve sahte balların ayırt edilmesinde fiziksel, kimyasal ve palinolojik kriterlerin saptanması," Gıda , vol.21, no.2, pp.67-73, 1996
Başoğlu, F. N. Et Al. 1996. Saf ve sahte balların ayırt edilmesinde fiziksel, kimyasal ve palinolojik kriterlerin saptanması. Gıda , vol.21, no.2 , 67-73.
Başoğlu, F. N., Sorkun, K., Löker, M., Doğan, C., & Wetherilt, H., (1996). Saf ve sahte balların ayırt edilmesinde fiziksel, kimyasal ve palinolojik kriterlerin saptanması. Gıda , vol.21, no.2, 67-73.
Başoğlu, F Et Al. "Saf ve sahte balların ayırt edilmesinde fiziksel, kimyasal ve palinolojik kriterlerin saptanması," Gıda , vol.21, no.2, 67-73, 1996
Başoğlu, F N. Et Al. "Saf ve sahte balların ayırt edilmesinde fiziksel, kimyasal ve palinolojik kriterlerin saptanması." Gıda , vol.21, no.2, pp.67-73, 1996
Başoğlu, F. N. Et Al. (1996) . "Saf ve sahte balların ayırt edilmesinde fiziksel, kimyasal ve palinolojik kriterlerin saptanması." Gıda , vol.21, no.2, pp.67-73.
@article{article, author={F Nevin Başoğlu Et Al. }, title={Saf ve sahte balların ayırt edilmesinde fiziksel, kimyasal ve palinolojik kriterlerin saptanması}, journal={Gıda}, year=1996, pages={67-73} }