A. TOPCU And T. BULAT, "Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, 2012
TOPCU, A. And BULAT, T. 2012. Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi. Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , (Denizli, Turkey).
TOPCU, A., & BULAT, T., (2012). Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi . Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Turkey
TOPCU, ALİ, And TUĞBA BULAT. "Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2012
TOPCU, ALİ And BULAT, TUĞBA. "Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, 2012
TOPCU, A. And BULAT, T. (2012) . "Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİ TOPCU And author={TUĞBA BULAT}, title={Peynirde Redoks Potansiyelinin Önemi}, congress name={Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2012}}