T. BULAT And A. TOPCU, "Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılan Enterococcus faecium un Oksidayon Redüksiyon Potansiyeli ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
BULAT, T. And TOPCU, A. 2012. Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılan Enterococcus faecium un Oksidayon Redüksiyon Potansiyeli ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey).
BULAT, T., & TOPCU, A., (2012). Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılan Enterococcus faecium un Oksidayon Redüksiyon Potansiyeli ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey
BULAT, TUĞBA, And ALİ TOPCU. "Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılan Enterococcus faecium un Oksidayon Redüksiyon Potansiyeli ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
BULAT, TUĞBA And TOPCU, ALİ. "Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılan Enterococcus faecium un Oksidayon Redüksiyon Potansiyeli ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
BULAT, T. And TOPCU, A. (2012) . "Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılan Enterococcus faecium un Oksidayon Redüksiyon Potansiyeli ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA BULAT And author={ALİ TOPCU}, title={Beyaz Peynir Üretiminde Kullanılan Enterococcus faecium un Oksidayon Redüksiyon Potansiyeli ve Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}}