T. BULAT And A. TOPCU, "Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2017
BULAT, T. And TOPCU, A. 2017. Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Turkey).
BULAT, T., & TOPCU, A., (2017). Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi . 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey
BULAT, TUĞBA, And ALİ TOPCU. "Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 2017
BULAT, TUĞBA And TOPCU, ALİ. "Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2017
BULAT, T. And TOPCU, A. (2017) . "Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA BULAT And author={ALİ TOPCU}, title={Oksidasyon Redüksiyon Potansiyelinin Süt Endüstrisi Açısından Önemi}, congress name={1. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}