B. AKDENİZ OKTAY And Z. Y. ÖZBAŞ, "Fermente Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri," GIDA , vol.45, no.6, pp.1215-1226, 2020
AKDENİZ OKTAY, B. And ÖZBAŞ, Z. Y. 2020. Fermente Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri. GIDA , vol.45, no.6 , 1215-1226.
AKDENİZ OKTAY, B., & ÖZBAŞ, Z. Y., (2020). Fermente Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri. GIDA , vol.45, no.6, 1215-1226.
AKDENİZ OKTAY, BÜŞRA, And ZEKİYE YEŞİM ÖZBAŞ. "Fermente Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri," GIDA , vol.45, no.6, 1215-1226, 2020
AKDENİZ OKTAY, BÜŞRA A. And ÖZBAŞ, ZEKİYE Y. . "Fermente Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri." GIDA , vol.45, no.6, pp.1215-1226, 2020
AKDENİZ OKTAY, B. And ÖZBAŞ, Z. Y. (2020) . "Fermente Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri." GIDA , vol.45, no.6, pp.1215-1226.
@article{article, author={BÜŞRA AKDENİZ OKTAY And author={ZEKİYE YEŞİM ÖZBAŞ}, title={Fermente Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri}, journal={GIDA}, year=2020, pages={1215-1226} }