B. Z. Hançerlioğulları And F. C. DUDAK ŞEKER, "Peynir altı suyu proteinlerinin yenilebilir ambalajlarda kullanılması," Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu , Turkey, 2017
Hançerlioğulları, B. Z. And DUDAK ŞEKER, F. C. 2017. Peynir altı suyu proteinlerinin yenilebilir ambalajlarda kullanılması. Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu , (Turkey).
Hançerlioğulları, B. Z., & DUDAK ŞEKER, F. C., (2017). Peynir altı suyu proteinlerinin yenilebilir ambalajlarda kullanılması . Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu, Turkey
Hançerlioğulları, Begüm, And FAHRİYE CEYDA DUDAK ŞEKER. "Peynir altı suyu proteinlerinin yenilebilir ambalajlarda kullanılması," Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu, Turkey, 2017
Hançerlioğulları, Begüm Z. And DUDAK ŞEKER, FAHRİYE C. . "Peynir altı suyu proteinlerinin yenilebilir ambalajlarda kullanılması." Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu , Turkey, 2017
Hançerlioğulları, B. Z. And DUDAK ŞEKER, F. C. (2017) . "Peynir altı suyu proteinlerinin yenilebilir ambalajlarda kullanılması." Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Begüm Zeynep Hançerlioğulları And author={FAHRİYE CEYDA DUDAK ŞEKER}, title={Peynir altı suyu proteinlerinin yenilebilir ambalajlarda kullanılması}, congress name={Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}