İ. Subaşı Et Al. , "Acı Bakla (Lupinus sp.) ’nın, Alternatif Protein Kaynağı Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması," Tabader Academy Congress , vol.1, İstanbul, Turkey, pp.35-36, 2024
Subaşı, İ. Et Al. 2024. Acı Bakla (Lupinus sp.) ’nın, Alternatif Protein Kaynağı Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması. Tabader Academy Congress , (İstanbul, Turkey), 35-36.
Subaşı, İ., GÖKBEL, F., & YAZĞAN, N. N., (2024). Acı Bakla (Lupinus sp.) ’nın, Alternatif Protein Kaynağı Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması . Tabader Academy Congress (pp.35-36). İstanbul, Turkey
Subaşı, İrem, FUAT GÖKBEL, And NAZİFE NUR YAZĞAN. "Acı Bakla (Lupinus sp.) ’nın, Alternatif Protein Kaynağı Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması," Tabader Academy Congress, İstanbul, Turkey, 2024
Subaşı, İrem Et Al. "Acı Bakla (Lupinus sp.) ’nın, Alternatif Protein Kaynağı Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması." Tabader Academy Congress , İstanbul, Turkey, pp.35-36, 2024
Subaşı, İ. GÖKBEL, F. And YAZĞAN, N. N. (2024) . "Acı Bakla (Lupinus sp.) ’nın, Alternatif Protein Kaynağı Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması." Tabader Academy Congress , İstanbul, Turkey, pp.35-36.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İrem Subaşı Et Al. }, title={Acı Bakla (Lupinus sp.) ’nın, Alternatif Protein Kaynağı Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması}, congress name={Tabader Academy Congress}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2024}, pages={35-36} }