S. SEVİM And M. KIZIL, "BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER," Journal of Food and Health Science , vol.5, no.3, pp.139-148, 2019
SEVİM, S. And KIZIL, M. 2019. BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER. Journal of Food and Health Science , vol.5, no.3 , 139-148.
SEVİM, S., & KIZIL, M., (2019). BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER. Journal of Food and Health Science , vol.5, no.3, 139-148.
SEVİM, SÜMEYRA, And MEVLÜDE KIZIL. "BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER," Journal of Food and Health Science , vol.5, no.3, 139-148, 2019
SEVİM, SÜMEYRA And KIZIL, MEVLÜDE. "BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER." Journal of Food and Health Science , vol.5, no.3, pp.139-148, 2019
SEVİM, S. And KIZIL, M. (2019) . "BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER." Journal of Food and Health Science , vol.5, no.3, pp.139-148.
@article{article, author={SÜMEYRA SEVİM And author={MEVLÜDE KIZIL}, title={BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER}, journal={Journal of Food and Health Science}, year=2019, pages={139-148} }