Atıf Formatları
BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. SEVİM And M. KIZIL, "BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER," Journal of Food and Health Science , vol.5, pp.139-148, 2019

SEVİM, S. And KIZIL, M. 2019. BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER. Journal of Food and Health Science , vol.5 , 139-148.

SEVİM, S., & KIZIL, M., (2019). BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER. Journal of Food and Health Science , vol.5, 139-148.

SEVİM, SÜMEYRA, And MEVLÜDE KIZIL. "BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER," Journal of Food and Health Science , vol.5, 139-148, 2019

SEVİM, SÜMEYRA And KIZIL, MEVLÜDE. "BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER." Journal of Food and Health Science , vol.5, pp.139-148, 2019

SEVİM, S. And KIZIL, M. (2019) . "BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER." Journal of Food and Health Science , vol.5, pp.139-148.

@article{article, author={SÜMEYRA SEVİM And author={MEVLÜDE KIZIL}, title={BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER}, journal={Journal of Food and Health Science}, year=2019, pages={139-148} }