F. M. BİNARK And E. Ş. DİKMEN, "Neden İnternet ve Yeni Medya Araştırmalarında Araştırma Etiği Gerekli?," In Yeni Medya Araştırmalarında ETİK BAKIŞ AÇISI VE UYGULAMALAR , Ankara: Alternatif Bilişim Derneği, 2020, pp.5-10.
BİNARK, F. M. And DİKMEN, E. Ş. Neden İnternet ve Yeni Medya Araştırmalarında Araştırma Etiği Gerekli?. 2020. In Yeni Medya Araştırmalarında ETİK BAKIŞ AÇISI VE UYGULAMALAR , Alternatif Bilişim Derneği, Ankara, 5-10.
BİNARK, F. M., & DİKMEN, E. Ş., (2020). Neden İnternet ve Yeni Medya Araştırmalarında Araştırma Etiği Gerekli?. Yeni Medya Araştırmalarında ETİK BAKIŞ AÇISI VE UYGULAMALAR (pp.5-10), Ankara: Alternatif Bilişim Derneği.
BİNARK, FERRUH, And ERGİN ŞAFAK DİKMEN. "Neden İnternet ve Yeni Medya Araştırmalarında Araştırma Etiği Gerekli?." In Yeni Medya Araştırmalarında ETİK BAKIŞ AÇISI VE UYGULAMALAR , 5-10. Ankara: Alternatif Bilişim Derneği, 2020
BİNARK, FERRUH M. And DİKMEN, ERGİN Ş. . "Neden İnternet ve Yeni Medya Araştırmalarında Araştırma Etiği Gerekli?." Yeni Medya Araştırmalarında ETİK BAKIŞ AÇISI VE UYGULAMALAR , Alternatif Bilişim Derneği, 2020, pp.5-10.
BİNARK, F. M. And DİKMEN, E. Ş. (2020) "Neden İnternet ve Yeni Medya Araştırmalarında Araştırma Etiği Gerekli?", Yeni Medya Araştırmalarında ETİK BAKIŞ AÇISI VE UYGULAMALAR . Ankara: Alternatif Bilişim Derneği.
@bookchapter{bookchapter, author ={FERRUH MUTLU BİNARK And author ={ERGİN ŞAFAK DİKMEN}, chaptertitle={Neden İnternet ve Yeni Medya Araştırmalarında Araştırma Etiği Gerekli?}, booktitle={ Yeni Medya Araştırmalarında ETİK BAKIŞ AÇISI VE UYGULAMALAR}, publisher={Alternatif Bilişim Derneği}, city={Ankara},year={2020} }