Y. ANGİN Et Al. , "Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi," VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi. , Ankara, Turkey, pp.258-259, 2012
ANGİN, Y. Et Al. 2012. Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi. VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi. , (Ankara, Turkey), 258-259.
ANGİN, Y., NERGİZ ÜNAL, R., HOEBERS, N., HEEMSKERK, J. W., GLATZ, J. F., & LUIKEN, J. F., (2012). Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi . VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi. (pp.258-259). Ankara, Turkey
ANGİN, YELİZ Et Al. "Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi," VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi., Ankara, Turkey, 2012
ANGİN, YELİZ Et Al. "Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi." VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi. , Ankara, Turkey, pp.258-259, 2012
ANGİN, Y. Et Al. (2012) . "Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi." VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi. , Ankara, Turkey, pp.258-259.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YELİZ ANGİN Et Al. }, title={Açıkta Satılan Sütlere Farklı Süreler Uygulanan Geleneksel Kaynatma İşleminin Sütün Protein ve Serbest Amino Asit Düzeylerine Etkisi}, congress name={VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi.}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2012}, pages={258-259} }