E. KARABUDAK Et Al. , "Pastacılık ürünlerinin enerji ve besin değerleri ile diyet değişim listelerindeki karşılıklarının değerlendirilmesi," GIDA/The Journal of FOOD , vol.38, no.4, pp.231-238, 2013
KARABUDAK, E. Et Al. 2013. Pastacılık ürünlerinin enerji ve besin değerleri ile diyet değişim listelerindeki karşılıklarının değerlendirilmesi. GIDA/The Journal of FOOD , vol.38, no.4 , 231-238.
KARABUDAK, E., BAŞOĞLU, S., TURNAGÖL, H. H., BEDİR, G., & TÜRKÖZÜ, D., (2013). Pastacılık ürünlerinin enerji ve besin değerleri ile diyet değişim listelerindeki karşılıklarının değerlendirilmesi. GIDA/The Journal of FOOD , vol.38, no.4, 231-238.
KARABUDAK, EFSUN Et Al. "Pastacılık ürünlerinin enerji ve besin değerleri ile diyet değişim listelerindeki karşılıklarının değerlendirilmesi," GIDA/The Journal of FOOD , vol.38, no.4, 231-238, 2013
KARABUDAK, EFSUN Et Al. "Pastacılık ürünlerinin enerji ve besin değerleri ile diyet değişim listelerindeki karşılıklarının değerlendirilmesi." GIDA/The Journal of FOOD , vol.38, no.4, pp.231-238, 2013
KARABUDAK, E. Et Al. (2013) . "Pastacılık ürünlerinin enerji ve besin değerleri ile diyet değişim listelerindeki karşılıklarının değerlendirilmesi." GIDA/The Journal of FOOD , vol.38, no.4, pp.231-238.
@article{article, author={EFSUN KARABUDAK Et Al. }, title={Pastacılık ürünlerinin enerji ve besin değerleri ile diyet değişim listelerindeki karşılıklarının değerlendirilmesi}, journal={GIDA/The Journal of FOOD}, year=2013, pages={231-238} }