B. MADALI Et Al. , "Toplu Beslenme Hizmeti Veren Bir Kuruluşta Sunulan Menünün Sera Gazı Emisyon ve Su Ayakizi Düzeylerinin Mevsimlere Göre Değerlendirilmesi," Journal of Nutrition and Dietetics , vol.49, no.1, pp.5-14, 2021
MADALI, B. Et Al. 2021. Toplu Beslenme Hizmeti Veren Bir Kuruluşta Sunulan Menünün Sera Gazı Emisyon ve Su Ayakizi Düzeylerinin Mevsimlere Göre Değerlendirilmesi. Journal of Nutrition and Dietetics , vol.49, no.1 , 5-14.
MADALI, B., KARABULUT, Ö. F., ÖZTÜRK, E. E., PARLAK YETİŞEN, L., ERDİNÇ, A. Ş., & DİKMEN, D., (2021). Toplu Beslenme Hizmeti Veren Bir Kuruluşta Sunulan Menünün Sera Gazı Emisyon ve Su Ayakizi Düzeylerinin Mevsimlere Göre Değerlendirilmesi. Journal of Nutrition and Dietetics , vol.49, no.1, 5-14.
MADALI, BERNA Et Al. "Toplu Beslenme Hizmeti Veren Bir Kuruluşta Sunulan Menünün Sera Gazı Emisyon ve Su Ayakizi Düzeylerinin Mevsimlere Göre Değerlendirilmesi," Journal of Nutrition and Dietetics , vol.49, no.1, 5-14, 2021
MADALI, BERNA Et Al. "Toplu Beslenme Hizmeti Veren Bir Kuruluşta Sunulan Menünün Sera Gazı Emisyon ve Su Ayakizi Düzeylerinin Mevsimlere Göre Değerlendirilmesi." Journal of Nutrition and Dietetics , vol.49, no.1, pp.5-14, 2021
MADALI, B. Et Al. (2021) . "Toplu Beslenme Hizmeti Veren Bir Kuruluşta Sunulan Menünün Sera Gazı Emisyon ve Su Ayakizi Düzeylerinin Mevsimlere Göre Değerlendirilmesi." Journal of Nutrition and Dietetics , vol.49, no.1, pp.5-14.
@article{article, author={BERNA MADALI Et Al. }, title={Toplu Beslenme Hizmeti Veren Bir Kuruluşta Sunulan Menünün Sera Gazı Emisyon ve Su Ayakizi Düzeylerinin Mevsimlere Göre Değerlendirilmesi}, journal={Journal of Nutrition and Dietetics}, year=2021, pages={5-14} }