M. F. UYAR Et Al. , "Ankara’daki İki Farklı Yataklı Tedavi Kurumunun Yemek Pişirme Yöntemlerinin Mikrobiyal Bulaşma Yönünden Karşılaştırılması," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.38, pp.61-67, 2011
UYAR, M. F. Et Al. 2011. Ankara’daki İki Farklı Yataklı Tedavi Kurumunun Yemek Pişirme Yöntemlerinin Mikrobiyal Bulaşma Yönünden Karşılaştırılması. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.38 , 61-67.
UYAR, M. F., Alp, A., Mirza, H. C., Ruh, E., DİKMEN, D., KIZIL, M., ... Şener, B.(2011). Ankara’daki İki Farklı Yataklı Tedavi Kurumunun Yemek Pişirme Yöntemlerinin Mikrobiyal Bulaşma Yönünden Karşılaştırılması. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.38, 61-67.
UYAR, M. Et Al. "Ankara’daki İki Farklı Yataklı Tedavi Kurumunun Yemek Pişirme Yöntemlerinin Mikrobiyal Bulaşma Yönünden Karşılaştırılması," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.38, 61-67, 2011
UYAR, M. F. Et Al. "Ankara’daki İki Farklı Yataklı Tedavi Kurumunun Yemek Pişirme Yöntemlerinin Mikrobiyal Bulaşma Yönünden Karşılaştırılması." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.38, pp.61-67, 2011
UYAR, M. F. Et Al. (2011) . "Ankara’daki İki Farklı Yataklı Tedavi Kurumunun Yemek Pişirme Yöntemlerinin Mikrobiyal Bulaşma Yönünden Karşılaştırılması." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.38, pp.61-67.
@article{article, author={M. Fatih UYAR Et Al. }, title={Ankara’daki İki Farklı Yataklı Tedavi Kurumunun Yemek Pişirme Yöntemlerinin Mikrobiyal Bulaşma Yönünden Karşılaştırılması}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2011, pages={61-67} }