S. GÜRGAN Et Al. , "Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcılarınçürük yapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması," HacettepeÜniversitesi Dişhekimliği Fakültesi II. Dişhekimliği Kongresi , Turkey, 1986
GÜRGAN, S. Et Al. 1986. Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcılarınçürük yapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması. HacettepeÜniversitesi Dişhekimliği Fakültesi II. Dişhekimliği Kongresi , (Turkey).
GÜRGAN, S., SÖYLEV, İ., & ALAÇAM, R., (1986). Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcılarınçürük yapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması . HacettepeÜniversitesi Dişhekimliği Fakültesi II. Dişhekimliği Kongresi, Turkey
GÜRGAN, SEVİL, İHSAN SÖYLEV, And RUHİ ALAÇAM. "Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcılarınçürük yapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması," HacettepeÜniversitesi Dişhekimliği Fakültesi II. Dişhekimliği Kongresi, Turkey, 1986
GÜRGAN, SEVİL Et Al. "Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcılarınçürük yapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması." HacettepeÜniversitesi Dişhekimliği Fakültesi II. Dişhekimliği Kongresi , Turkey, 1986
GÜRGAN, S. SÖYLEV, İ. And ALAÇAM, R. (1986) . "Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcılarınçürük yapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması." HacettepeÜniversitesi Dişhekimliği Fakültesi II. Dişhekimliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVİL ÇİFTCİ Et Al. }, title={Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcılarınçürük yapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması}, congress name={HacettepeÜniversitesi Dişhekimliği Fakültesi II. Dişhekimliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={1986}}