D. DİKMEN And A. G. PEKCAN, "Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, pp.234-241, 2013
DİKMEN, D. And PEKCAN, A. G. 2013. Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3 , 234-241.
DİKMEN, D., & PEKCAN, A. G., (2013). Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, 234-241.
DİKMEN, DERYA, And AYLA GÜLDEN PEKCAN. "Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, 234-241, 2013
DİKMEN, DERYA And PEKCAN, AYLA G. . "Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, pp.234-241, 2013
DİKMEN, D. And PEKCAN, A. G. (2013) . "Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, pp.234-241.
@article{article, author={DERYA DİKMEN And author={AYLA GÜLDEN PEKCAN}, title={Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2013, pages={234-241} }