T. N. KULAKSIZ Et Al. , "Farklı Konsantrasyonlardaki Karbonhidrat Çözeltilerinin Ağızda Çalkalanmasının Dayanıklılık Performansına Etkisi," 13. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi , 2014
KULAKSIZ, T. N. Et Al. 2014. Farklı Konsantrasyonlardaki Karbonhidrat Çözeltilerinin Ağızda Çalkalanmasının Dayanıklılık Performansına Etkisi. 13. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi .
KULAKSIZ, T. N., TURNAGÖL, H. H., KOŞAR, Ş. N., BULUT, S., GÜZEL, Y., & HAZIR, T., (2014). Farklı Konsantrasyonlardaki Karbonhidrat Çözeltilerinin Ağızda Çalkalanmasının Dayanıklılık Performansına Etkisi . 13. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi
KULAKSIZ, TUĞBA Et Al. "Farklı Konsantrasyonlardaki Karbonhidrat Çözeltilerinin Ağızda Çalkalanmasının Dayanıklılık Performansına Etkisi," 13. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi, 2014
KULAKSIZ, TUĞBA N. Et Al. "Farklı Konsantrasyonlardaki Karbonhidrat Çözeltilerinin Ağızda Çalkalanmasının Dayanıklılık Performansına Etkisi." 13. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi , 2014
KULAKSIZ, T. N. Et Al. (2014) . "Farklı Konsantrasyonlardaki Karbonhidrat Çözeltilerinin Ağızda Çalkalanmasının Dayanıklılık Performansına Etkisi." 13. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA NİLAY KULAKSIZ Et Al. }, title={Farklı Konsantrasyonlardaki Karbonhidrat Çözeltilerinin Ağızda Çalkalanmasının Dayanıklılık Performansına Etkisi}, congress name={13. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi}, city={}, country={}, year={2014}}