M. M. TENGİLİMOĞLU METİN And M. KIZIL, "Köftelerde Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, pp.250-257, 2017
TENGİLİMOĞLU METİN, M. M. And KIZIL, M. 2017. Köftelerde Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45 , 250-257.
TENGİLİMOĞLU METİN, M. M., & KIZIL, M., (2017). Köftelerde Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, 250-257.
TENGİLİMOĞLU METİN, MERCAN, And MEVLÜDE KIZIL. "Köftelerde Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, 250-257, 2017
TENGİLİMOĞLU METİN, MERCAN M. And KIZIL, MEVLÜDE. "Köftelerde Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, pp.250-257, 2017
TENGİLİMOĞLU METİN, M. M. And KIZIL, M. (2017) . "Köftelerde Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, pp.250-257.
@article{article, author={MERCAN MERVE TENGİLİMOĞLU METİN And author={MEVLÜDE KIZIL}, title={Köftelerde Enginar Ekstraktının Heterosiklik Aromatik Aminlerin Oluşumu Üzerine Etkisi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2017, pages={250-257} }