K. Sorkun And C. Doğan, "Türkiye’de üretilen doğal ve yapay balların ayırt edilmesinde 10 gram baldaki toplam polen sayısının (TPS) önemi," Mellifera , vol.2, pp.2-6, 2002
Sorkun, K. And Doğan, C. 2002. Türkiye’de üretilen doğal ve yapay balların ayırt edilmesinde 10 gram baldaki toplam polen sayısının (TPS) önemi. Mellifera , vol.2 , 2-6.
Sorkun, K., & Doğan, C., (2002). Türkiye’de üretilen doğal ve yapay balların ayırt edilmesinde 10 gram baldaki toplam polen sayısının (TPS) önemi. Mellifera , vol.2, 2-6.
Sorkun, KADRİYE, And CAHİT DOĞAN. "Türkiye’de üretilen doğal ve yapay balların ayırt edilmesinde 10 gram baldaki toplam polen sayısının (TPS) önemi," Mellifera , vol.2, 2-6, 2002
Sorkun, KADRİYE And Doğan, CAHİT. "Türkiye’de üretilen doğal ve yapay balların ayırt edilmesinde 10 gram baldaki toplam polen sayısının (TPS) önemi." Mellifera , vol.2, pp.2-6, 2002
Sorkun, K. And Doğan, C. (2002) . "Türkiye’de üretilen doğal ve yapay balların ayırt edilmesinde 10 gram baldaki toplam polen sayısının (TPS) önemi." Mellifera , vol.2, pp.2-6.
@article{article, author={KADRİYE SORKUN And author={CAHİT DOĞAN}, title={Türkiye’de üretilen doğal ve yapay balların ayırt edilmesinde 10 gram baldaki toplam polen sayısının (TPS) önemi}, journal={Mellifera}, year=2002, pages={2-6} }