G. ÖZEL KADILAR And r. ceylan, "Dondurma Tüketimi Tercihini Etkileyen Özelliklerin Konjoint Analizi İle Belirlenmesi," Alphanumeric Journal , vol.4, no.2, 2016
ÖZEL KADILAR, G. And ceylan, r. 2016. Dondurma Tüketimi Tercihini Etkileyen Özelliklerin Konjoint Analizi İle Belirlenmesi. Alphanumeric Journal , vol.4, no.2 .
ÖZEL KADILAR, G., & ceylan, r., (2016). Dondurma Tüketimi Tercihini Etkileyen Özelliklerin Konjoint Analizi İle Belirlenmesi. Alphanumeric Journal , vol.4, no.2.
ÖZEL KADILAR, GAMZE, And rıdvan ceylan. "Dondurma Tüketimi Tercihini Etkileyen Özelliklerin Konjoint Analizi İle Belirlenmesi," Alphanumeric Journal , vol.4, no.2, 2016
ÖZEL KADILAR, GAMZE Ö. And ceylan, rıdvan. "Dondurma Tüketimi Tercihini Etkileyen Özelliklerin Konjoint Analizi İle Belirlenmesi." Alphanumeric Journal , vol.4, no.2, 2016
ÖZEL KADILAR, G. And ceylan, r. (2016) . "Dondurma Tüketimi Tercihini Etkileyen Özelliklerin Konjoint Analizi İle Belirlenmesi." Alphanumeric Journal , vol.4, no.2.
@article{article, author={GAMZE ÖZEL KADILAR And author={rıdvan ceylan}, title={Dondurma Tüketimi Tercihini Etkileyen Özelliklerin Konjoint Analizi İle Belirlenmesi}, journal={Alphanumeric Journal}, year=2016}