E. YALÇIN And N. RAKICIOĞLU, "Besinlerde Oluşan İleri Glikasyon Son Ürünlerine Polifenollerin Etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.2, pp.66-75, 2022
YALÇIN, E. And RAKICIOĞLU, N. 2022. Besinlerde Oluşan İleri Glikasyon Son Ürünlerine Polifenollerin Etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.2 , 66-75.
YALÇIN, E., & RAKICIOĞLU, N., (2022). Besinlerde Oluşan İleri Glikasyon Son Ürünlerine Polifenollerin Etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.2, 66-75.
YALÇIN, ECE, And NESLİŞAH RAKICIOĞLU. "Besinlerde Oluşan İleri Glikasyon Son Ürünlerine Polifenollerin Etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.2, 66-75, 2022
YALÇIN, ECE And RAKICIOĞLU, NESLİŞAH. "Besinlerde Oluşan İleri Glikasyon Son Ürünlerine Polifenollerin Etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.2, pp.66-75, 2022
YALÇIN, E. And RAKICIOĞLU, N. (2022) . "Besinlerde Oluşan İleri Glikasyon Son Ürünlerine Polifenollerin Etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.2, pp.66-75.
@article{article, author={ECE YALÇIN And author={NESLİŞAH RAKICIOĞLU}, title={Besinlerde Oluşan İleri Glikasyon Son Ürünlerine Polifenollerin Etkisi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2022, pages={66-75} }