M. M. TENGİLİMOĞLU METİN And M. KIZIL, "Toplu Beslenmede Kaliteyi Sağlamada Üretim Teknikleri: Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri," In Toplu Beslenme Sistemleri , www.turkiyeklinikleri.com, 2020, pp.39-46.
TENGİLİMOĞLU METİN, M. M. And KIZIL, M. Toplu Beslenmede Kaliteyi Sağlamada Üretim Teknikleri: Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri. 2020. In Toplu Beslenme Sistemleri , www.turkiyeklinikleri.com, 39-46.
TENGİLİMOĞLU METİN, M. M., & KIZIL, M., (2020). Toplu Beslenmede Kaliteyi Sağlamada Üretim Teknikleri: Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri. Toplu Beslenme Sistemleri (pp.39-46), www.turkiyeklinikleri.com.
TENGİLİMOĞLU METİN, MERCAN, And MEVLÜDE KIZIL. "Toplu Beslenmede Kaliteyi Sağlamada Üretim Teknikleri: Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri." In Toplu Beslenme Sistemleri , 39-46. www.turkiyeklinikleri.com, 2020
TENGİLİMOĞLU METİN, MERCAN M. And KIZIL, MEVLÜDE. "Toplu Beslenmede Kaliteyi Sağlamada Üretim Teknikleri: Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri." Toplu Beslenme Sistemleri , www.turkiyeklinikleri.com, 2020, pp.39-46.
TENGİLİMOĞLU METİN, M. M. And KIZIL, M. (2020) "Toplu Beslenmede Kaliteyi Sağlamada Üretim Teknikleri: Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri", Toplu Beslenme Sistemleri . www.turkiyeklinikleri.com.
@bookchapter{bookchapter, author ={MERCAN MERVE TENGİLİMOĞLU METİN And author ={MEVLÜDE KIZIL}, chaptertitle={Toplu Beslenmede Kaliteyi Sağlamada Üretim Teknikleri: Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri}, booktitle={ Toplu Beslenme Sistemleri}, publisher={www.turkiyeklinikleri.com}, city={},year={2020} }