G. G. TOPAL Et Al. , "Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi," Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, pp.362-384, 2021
TOPAL, G. G. Et Al. 2021. Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2 , 362-384.
TOPAL, G. G., SEVİM, S., GÜMÜŞ, D., & KIZIL, M., (2021). Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, 362-384.
TOPAL, GÜLSÜM Et Al. "Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi," Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, 362-384, 2021
TOPAL, GÜLSÜM G. Et Al. "Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi." Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, pp.362-384, 2021
TOPAL, G. G. Et Al. (2021) . "Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi." Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.2, pp.362-384.
@article{article, author={GÜLSÜM GİZEM TOPAL Et Al. }, title={Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi}, journal={Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi}, year=2021, pages={362-384} }