A. AKYOL MUTLU, "Yoğurt ve Sürdürülebilirlik: Protein ve Enerji Dengesi," In Yoğurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü , İstanbul: Matsis Matbaa Hizmetleri, 2015, pp.129-137.
AKYOL MUTLU, A. Yoğurt ve Sürdürülebilirlik: Protein ve Enerji Dengesi. 2015. In Yoğurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü , Matsis Matbaa Hizmetleri, İstanbul, 129-137.
AKYOL MUTLU, A., (2015). Yoğurt ve Sürdürülebilirlik: Protein ve Enerji Dengesi. Yoğurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü (pp.129-137), İstanbul: Matsis Matbaa Hizmetleri.
AKYOL MUTLU, ASLI. "Yoğurt ve Sürdürülebilirlik: Protein ve Enerji Dengesi." In Yoğurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü , 129-137. İstanbul: Matsis Matbaa Hizmetleri, 2015
AKYOL MUTLU, ASLI A. . "Yoğurt ve Sürdürülebilirlik: Protein ve Enerji Dengesi." Yoğurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü , Matsis Matbaa Hizmetleri, 2015, pp.129-137.
AKYOL MUTLU, A. (2015) "Yoğurt ve Sürdürülebilirlik: Protein ve Enerji Dengesi", Yoğurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü . İstanbul: Matsis Matbaa Hizmetleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={ASLI AKYOL MUTLU}, chaptertitle={Yoğurt ve Sürdürülebilirlik: Protein ve Enerji Dengesi}, booktitle={ Yoğurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü}, publisher={Matsis Matbaa Hizmetleri}, city={İstanbul},year={2015} }