E. E. ÖZTÜRK And D. DİKMEN, "Obezitede Tat Duyusunun Etkisi: Yağ Algısı," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, pp.550-556, 2018
ÖZTÜRK, E. E. And DİKMEN, D. 2018. Obezitede Tat Duyusunun Etkisi: Yağ Algısı. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5 , 550-556.
ÖZTÜRK, E. E., & DİKMEN, D., (2018). Obezitede Tat Duyusunun Etkisi: Yağ Algısı. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, 550-556.
ÖZTÜRK, ELİF, And DERYA DİKMEN. "Obezitede Tat Duyusunun Etkisi: Yağ Algısı," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, 550-556, 2018
ÖZTÜRK, ELİF E. And DİKMEN, DERYA. "Obezitede Tat Duyusunun Etkisi: Yağ Algısı." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, pp.550-556, 2018
ÖZTÜRK, E. E. And DİKMEN, D. (2018) . "Obezitede Tat Duyusunun Etkisi: Yağ Algısı." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.5, pp.550-556.
@article{article, author={ELİF ESRA ÖZTÜRK And author={DERYA DİKMEN}, title={Obezitede Tat Duyusunun Etkisi: Yağ Algısı}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2018, pages={550-556} }