H. VURAL, "Fermentasyon Koşulları ve Isıl İşlem Uygulamasının Sucuk Kalitesi Üzerine Etkileri," Gıda Teknolojisi , vol.15, no.1, pp.78, 2011
VURAL, H. 2011. Fermentasyon Koşulları ve Isıl İşlem Uygulamasının Sucuk Kalitesi Üzerine Etkileri. Gıda Teknolojisi , vol.15, no.1 , 78.
VURAL, H., (2011). Fermentasyon Koşulları ve Isıl İşlem Uygulamasının Sucuk Kalitesi Üzerine Etkileri. Gıda Teknolojisi , vol.15, no.1, 78.
VURAL, HALİL. "Fermentasyon Koşulları ve Isıl İşlem Uygulamasının Sucuk Kalitesi Üzerine Etkileri," Gıda Teknolojisi , vol.15, no.1, 78, 2011
VURAL, HALİL. "Fermentasyon Koşulları ve Isıl İşlem Uygulamasının Sucuk Kalitesi Üzerine Etkileri." Gıda Teknolojisi , vol.15, no.1, pp.78, 2011
VURAL, H. (2011) . "Fermentasyon Koşulları ve Isıl İşlem Uygulamasının Sucuk Kalitesi Üzerine Etkileri." Gıda Teknolojisi , vol.15, no.1, p.78.
@article{article, author={HALİL VURAL}, title={Fermentasyon Koşulları ve Isıl İşlem Uygulamasının Sucuk Kalitesi Üzerine Etkileri}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2011, pages={78} }