S. Karlidağ Et Al. , "Biochemical Characterization of Natural and Fermented Pollen," İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.9, no.3, pp.1094-1104, 2021
Karlidağ, S. Et Al. 2021. Biochemical Characterization of Natural and Fermented Pollen. İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.9, no.3 , 1094-1104.
Karlidağ, S., Keskin, M., Keskin, Ş., Özkök, A., Karabulut, E., Akyol, A., ... Yilmaz, I.(2021). Biochemical Characterization of Natural and Fermented Pollen. İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.9, no.3, 1094-1104.
Karlidağ, Semiramis Et Al. "Biochemical Characterization of Natural and Fermented Pollen," İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.9, no.3, 1094-1104, 2021
Karlidağ, Semiramis Et Al. "Biochemical Characterization of Natural and Fermented Pollen." İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.9, no.3, pp.1094-1104, 2021
Karlidağ, S. Et Al. (2021) . "Biochemical Characterization of Natural and Fermented Pollen." İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dergisi , vol.9, no.3, pp.1094-1104.
@article{article, author={Semiramis Karlidağ Et Al. }, title={Biochemical Characterization of Natural and Fermented Pollen}, journal={İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dergisi}, year=2021, pages={1094-1104} }