S. GÜRGAN Et Al. , "Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcıların çürükyapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması," Oral Der , vol.3, pp.19-25, 1986
GÜRGAN, S. Et Al. 1986. Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcıların çürükyapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması. Oral Der , vol.3 , 19-25.
GÜRGAN, S., SÖYLEV, İ., & ALAÇAM, R., (1986). Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcıların çürükyapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması. Oral Der , vol.3, 19-25.
GÜRGAN, SEVİL, İ SÖYLEV, And RUHİ ALAÇAM. "Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcıların çürükyapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması," Oral Der , vol.3, 19-25, 1986
GÜRGAN, SEVİL Et Al. "Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcıların çürükyapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması." Oral Der , vol.3, pp.19-25, 1986
GÜRGAN, S. SÖYLEV, İ. And ALAÇAM, R. (1986) . "Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcıların çürükyapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması." Oral Der , vol.3, pp.19-25.
@article{article, author={SEVİL ÇİFTCİ Et Al. }, title={Geleneksel şekerler ve yapay tatlandırıcıların çürükyapıcı etkilerinin bakteriyolojik yöntemlerle araştırılması}, journal={Oral Der}, year=1986, pages={19-25} }